Groot compliment voor onze Annelies

Annelies werkt in ons distributiecentrum op de afdeling DPS en is door haar leidinggevende genomineerd voor Collega van het jaar 2022. Een landelijke verkiezing waarin Annelies inmiddels de finale heeft bereikt, samen met vier anderen strijdt ze voor de titel.

Redenen genoeg

Roy heeft Annelies voorgedragen omdat zij altijd gezelligheid met zich meebrengt en iedereen altijd op haar kan rekenen. Als Annelies een dagje op haar kleinkinderen past wordt ze in ons distributiecentrum Alphen aan den Rijn oprecht gemist. Reden genoeg om Annelies extra in het zonnetje te zetten.

7 april Nationale collegadag

Op de eerste donderdag van april vieren we jaarlijks de Nationale collegadag. Dé dag waarop 9 miljoen collega’s in Nederland hun waardering voor elkaar uitspreken en stilstaan bij de betekenis die collega’s elkaar via hun werk geven. Want zo’n 260 werkdagen per jaar geven collega’s elkaar inspiratie, levenslessen, werkplezier, vaardigheden, persoonlijk groei en waardering. Nationale collegadag valt dit jaar op 7 april, tevens de datum waarop de winnaar van de verkiezing bekend wordt gemaakt.

Roy, Unitleider, Alphen aan den Rijn
Annelies, Planner DPS, Alphen aan den Rijn

Publicatiedatum 31-3-2022

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!