Fiets naar je werk

De landelijke ‘Fiets naar je werk dag’ was een groot succes. Ook bij Technische Unie sprongen zo’n 120 collega’s spontaan op de fiets. Fantastisch. Want fietsen is gezond en goed voor het milieu. En dat vinden we bij Technische Unie allebei belangrijk.

Inzetbaarheid

Bedrijfsfitness, preventief medisch onderzoek, veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, etc. Technische Unie besteedt veel tijd en aandacht aan de inzetbaarheid van haar collega’s. De ‘Fiets naar je werk dag’ sluit daar mooi op aan. Wij riepen dan ook iedereen op om op de fiets te stappen en een originele foto te maken van zichzelf op de fiets. Met een stroom van super leuke foto’s tot gevolg.

Werkplezier

Wij gunnen iedereen veel werkplezier. Fit blijven is daar een onderdeel van. Bij Technische Unie stimuleren we alle collega’s om het beste uit zichzelf te halen. Ook is er veel ruimte voor sportieve activiteiten zoals de Roparun, fietsclubs, voetbalteams, etc. We blijven met elkaar in gesprek, over werk, persoonlijke ontwikkeling én over de inzetbaarheid en het werkplezier.

Ben jij op zoek naar nieuw werkplezier? Bekijk hier onze vacatures.

Team Technische Unie
Publicatiedatum 12-6-2019

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!