Er is plek voor iedereen

Marc is altijd vrolijk en opgewekt volgens zijn manager. Marc heeft een vorm van autisme en werkte voorheen in een sociale werkplaats. Nu werkt hij in ons servicecentrum Utrecht en Nieuwegein, met een gerichte opdracht ‘de winkelpresentatie’. Hij zorgt voor een nette winkel, gespiegelde schappen en goed gepresenteerde actie-opstellingen en dat gaat super.

Onderdeel van het team

“Mijn werk vind ik erg leuk en mijn collega’s zijn ook leuk. Ik ben trots op mijn belangrijke taak, de winkelpresentatie” aldus Marc. Zijn manager geeft aan dat hij echt onderdeel is van het team, hij zijn taak serieus neemt en zorgt dat klanten goed geholpen worden, ook als hij het antwoord niet weet. Onze klanten reageren positief en vinden het goed dat we met alle facetten van MVO bezig zijn. En wij zijn vooral blij dat Marc zoveel plezier heeft in zijn werk bij Technische Unie.

Goede match

Een bedrijf waar iedereen op zijn of haar niveau een bijdrage levert aan het succes van de organisatie, dat is belangrijk bij Technische Unie. Dit sluit helemaal aan op het behalen van de eerste trede van het keurmerk PSO (Prestatieladder Socialer Ondernemen). De certificering betekent dat we als Technische Unie meer dan gemiddeld presteren als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Marc is één van de voorbeelden van een goede match.

Team Technische Unie Utrecht

Terug Delen

Mooi team!

toppertje

Waar zouden wij zijn zonder Marc! Marc is een absolute aanwinst voor de TU en heeft zijn plekje binnen ons team helemaal gevonden. Een topper van de bovenst plank!!!

Marc jij bent de beste

Marc, mede dankzij jou inspanningen ziet onze winkel er TOP uit zodat onze klanten in een schone winkel met goed gespiegelde schappen shoppen.

Marc is een topper.

Voeg jouw reactie toe!