Elke mening telt

Mensen maken het verschil bij Technische Unie. Belangrijk is continu te luisteren naar de mening van collega’s. Wat gaat goed en wat kan beter? We hechten daarom veel waarde aan ons medewerkerstevredenheid onderzoek. Trots delen we hier de uitkomsten.

Bevlogen en betrokken

We zijn ‘Beste Werkgever 2017-2018’ dankzij de mooie cijfers van onze collega’s. We kregen een 7.7 voor algemene tevredenheid, wat een mooi resultaat. TU-collega’s zijn betrokken (7.9), bevlogen (7.4) en vitaal (7.4). Daarnaast zijn we bereid mee te gaan in veranderingen (7.8) en dat is belangrijk. Want werken bij Technische Unie is werken in een continu veranderende omgeving.

En door…

Technische Unie is een wendbare organisatie waarin onze collega’s een belangrijke rol spelen. We gaan dan ook met elkaar in gesprek en delen de uitkomsten met alle medewerkers via een anoniem rapport. We bespreken de uitkomsten van de eigen afdeling, waarover zijn ze tevreden, wat willen ze behouden en wat kan anders, dat is voor elk team verschillend. Zo blijven we samen slimmer werken.

Team Technische Unie
Publicatiedatum 6-11-2017

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!