De week van mogelijkmaker Patrick

“Het allerleukste aan mijn werk vind ik de vrijheid en afwisseling. Geen dag is hetzelfde. Ook het contact en het vertrouwen met onze klanten vind ik erg leuk.” vertelt Patrick, chauffeur in de regio Enschede/Hengelo. Hij vertelt ons hoe zijn week er uit ziet.

Lossen

“Ik begin de week met lossen bij de grootste kermisattractie-bouwer van ons land. Op de foto breng ik de spullen voor de allernieuwste mega attractie van +/- 80 meter hoog bij de klant. Deze attractie is bijna klaar, ben benieuwd!”

150 kilometer

“Mijn ritten zijn vaak mooie landelijke routes met veel zandwegen en bruggetjes. Gemiddeld heb ik 40/50 adressen en 150 kilometer. Overigens kom ik maar 4 (!) verkeerslichten tegen, leve het Oosten!”

 

Checken

“Om 06.00 uur check ik samen met John (R) en Tonnes (M) op gepaste afstand de bonnen."

Laden

"Vervolgens ga ik rond 07.00 uur samen met Raymond (L) en Altan (M) de lengtes laden. Daarna gaan we met z’n allen de weg op. Gaan me die banaan. Op naar de volgende klant waar ik na het lossen even een bakkie koffie doe en probeer bij te kletsen.”

Sporten

“Iedere week sport ik op het Ruthbeek. Dat is een recreatieplas bij Enschede. Eerst hardlopen en daarna een potje voetbal.”

Genieten

“Na vijf dagen hard werken is het tijd voor ontspanning. Lekker uitwaaien op vecht bij Hardenberg. Ultiem genieten! 

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!