De week van Mogelijkmaker Nico

Nico Boerman, manager security & BHV, was één van onze Mogelijkmakers van de Week. Nico en zijn team zijn verantwoordelijk voor de beveiliging en dan vooral in onze distributiecentra. Samen zorgen zij ervoor dat wij met een veilig gevoel aan het werk gaan. Waar Nico zoal bij betrokken is? Dat lees je hieronder.

Dynamiek en coachen

“Het leukste aan mijn werk vind ik de dynamiek binnen onze snel veranderende organisatie en het mogen coachen van collega’s op drie verschillende locaties: de distributiecentra en het hoofdkantoor. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van BHV op alle Technische Unie locaties. Ook maak ik deel uit van verschillende coronateams binnen TU. Met deze enthousiaste collega’s beperken we, met alle beschikbare middelen, de gevolgen van corona voor onze collega’s en organisatie.”

Maatregelen

“Binnenkort starten we met het aanbrengen van een laag nieuwe dakbedekking op het dak van hal 3 (distributiecentrum Alphen aan den Rijn). Daar is men, afhankelijk van de werkzaamheden, vier tot vijf maanden mee bezig. In verband met brandgevaar en dus risico voor onze continuïteit, nemen we vooraf de preventieve en repressieve maatregelen met het bedrijf door.”

Truck

“In distributiecentrum (DC) Strijen werken we met 10 nieuwe trucks. Deze trucks zijn voorzien van Lithium-Ion batterijen. Het type batterij die je ook in elektrische auto’s en fietsen tegenkomt. Deze batterijen kunnen bij incidenten, zoals een botsing, sneller instabiel raken en daarna voor problemen zorgen. De afgelopen weken hebben we de BHV-ers van DC Strijen daarover geïnformeerd en geïnstrueerd.”

Looppad

“Mijn teams in de DC’s zijn primair verantwoordelijk voor security (toegangs- en uitgangscontrole, onderzoeken diefstallen en verduisteringen e.d.) en voor BHV. Mede verantwoordelijk zijn zij voor de veiligheid. Om in de DC’s een goed beeld op de praktijk te houden ga ik regelmatig met beveiligers mee op pad. In dit geval staan we langs een looppad om medewerkers te enthousiasmeren afstand te houden en mondkapjes (goed) te dragen.”

Het dak op

“Vroeg in de ochtend op het dak aanwezig voor begeleiding kraanwerkzaamheden. De eerste voorbereidingen voor de werkzaamheden voor hal 3 in DC Alphen worden getroffen. Pallets met rollen dakbedekking worden op het dak geplaatst.”

Terug Delen

Hey Nico, leuk om te lezen.

Voeg jouw reactie toe!