De week van mogelijkmaker Kai

“Het leukste aan mijn werk? De veelzijdigheid aan leuke en interessante projecten die impact hebben voor de klant.” zegt Kai van Gool, projectleider retail & webshop. “Mijn projecten raken vaak meerdere afdelingen zoals inkoop, verkoop, logistiek, pricing en marketing. Hierdoor heb ik veel contact met collega’s en klanten.” Wat Kai zoal meemaakt in een week vertelt hij hier.

“JongTU (voor alle collega’s jonger dan 36 jaar) organiseert vaak seminars, dit keer een zeer inspirerende keynote van Nederlandse hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Erik legt uit dat ons brein continue uitdaging nodig heeft om zich te blijven ontwikkelen, daarvoor zit ik bij Technische Unie wel goed!”

“De dag start en eindigt voor mij elke keer met uitzicht op de dorpsmolen. Niet alleen levert dit af en toe mooie plaatjes op, maar het is elke keer weer een warm welkom na een werkdag in ons centraal kantoor Amstelveen of een bezoek aan onze klanten in het land.”

“Voor showroomhouders en installateurs brengen wij 2x per jaar een magazine uit, boordevol met nieuwe producten, de laatste trends en ontwikkelingen. Ik zit in de redactieraad en we Skypen vaak met de bladmanager om onnodige reistijd te voorkomen. De meest recente editie: tu.nl/sanid”

“Collega’s Remko en Rense bezoeken als vertegenwoordiger voor meerdere kantoren in het land de retailers. We hebben regelmatig contact om klantwensen door te nemen en ik betrek ze bij projecten om datgene mogelijk te maken waar de klant behoefte aan heeft.”

“Om de extra kilo’s er af te krijgen een lesje bootcamp. Dit is een uurtje knallen op basis van het crossfit principe en het bevalt mij uitstekend.”

Kai van Gool, projectleider retail & webshop, Amstelveen
Publicatiedatum 17-3-2020

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!