De week van Mogelijkmaker Gerrit-Jan

'Het leukste vind ik het projectwerk. Ik kom op veel verschillende plekken, werk samen met veel verschillende mensen en heb te maken met complexe werkzaamheden' vertelt Gerrit-Jan. Graag stellen we je voor aan onze Mogelijkmaker Gerrit-Jan de Kleuver, medewerker bij Research & Development in ons distributiecentrum Alphen aan den Rijn. Hij neemt ons mee in zijn week.

Ik ben op bezoek bij het verkoopkantoor in Amersfoort voor het mogelijkmaken van een nieuw reparatieproces. Hiermee besparen we tijd en geld!

We verhuizen de kantoorruimtes binnen Distributiecentrum Alphen aan den Rijn. Eén van de initiatieven om de veiligheid in het Distributiecentrum te verbeteren!

Overleg met Jongeren In Praktijk (allemaal TU collega’s jonger dan 36 jaar)! We zijn hard bezig met de realisatie van ons plan. Over de details mogen we alleen nog niet zoveel zeggen

Naast al het projectwerk moet er af en toe ook ontspannen worden: samen met de afdeling een hapje gegeten en een pubquiz gedaan!

Bedrijfsbezoek aan één van de nieuwe distributiecentra van een transport- en logistiekbedrijf in Venlo. Altijd goed om bij andere bedrijven te kijken om inspiratie op te doen.

Hier wordt hard gewerkt aan verduurzaming van onze jaren-70 woning. We bekijken het koude decemberweer nu door dik HR++glas!

#DeMogelijkmakers #Werkenbijtechnischeunie #technischeunie

Lees hoe Gerrit-Jan bij Technische Unie kwam als starter.

Gerrit-Jan de Kleuver, stafmedewerker R&D logistiek, Alphen aan den Rijn
Publicatiedatum 06-01-2020

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!