De week van Menno, Adviseur Duurzame Energieoplossingen

“Het leukste aan mijn werk vind ik om klanten te helpen en te adviseren bij hun duurzaamheidsvraagstuk. Het is super om op deze manier de wereld weer een beetje groener te maken." aldus Mogelijkmaker Menno, Adviseur Duurzame Energieoplossingen in het zuiden van ons land.

Roadshow

“De week start ik met collega Pieter en Ton over de roadshow. We mogen weer meer organiseren voor onze klanten en we hebben er zin in! In juli kwam een leverancier langs met een truck vol noviteiten!”

Team Duurzaam

“Op dinsdag heb ik een meeting met Team Duurzaam en alle duurzaamheidsadviseurs van Technische Unie. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten optimaal geadviseerd worden bij hun duurzaamheidsvraagstuk.”

Energietransitie regio Tilburg

“Samen met collega’s Paul en Skander bespreek ik hoe we de energietransitie kunnen versnellen in de regio Tilburg. Hoe kunnen we installateurs helpen? Wat hebben zij nodig om hun klanten te laten verduurzamen? We hebben grootse plannen!”

Vrijwilliger

“In mijn vrije tijd doe ik veel vrijwilligerswerk: vanavond leid ik een bestuursvergadering van de carnavalsvereniging. We kijken alvast naar aankomend seizoen en plannen alle voorbereidingen.”

Met de klant mee

“Regelmatig ga ik met de installateur mee naar hun project. Daarna werk ik het project uit en stuur ik de calculaties naar de klant. Bij dit project werd het hele dak voorzien van zonnepanelen.”

Duurzaamheidsmissie versterken

“Samen met collega’s John en Skander onderzoek ik waar kansen liggen voor Technische Unie en hoe we elkaar kunnen versterken in onze duurzaamheidsmissie.”

Even uitwaaien

“Na een drukke week was ik heerlijk een weekendje weg. Lekker uitwaaien op het strand.”

Menno ter Horst, Adviseur Duurzame Energieoplossingen
Publicatiedatum 12-8-2021

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!