De OR is er ook voor jou!

Een heldere boodschap van onze OR (ondernemingsraad). Technische Unie is in transitie, wat is de rol van de OR hierbij en hoe kunnen zij onze collega’s helpen. De OR neemt ons mee achter de schermen en Leroy en Thijs vertellen over hun verwachtingen en rol binnen de OR.

Betrokken

Zichtbaarheid van onze OR is belangrijk. Tijdens inloopspreekuren zijn zij dé vraagbaak voor iedereen. Bijvoorbeeld op een verkoopkantoor dat samengevoegd wordt heeft de OR goede gesprekken, een luisterend oor en begrip voor ieders verhaal. Door contact met de achterban en een goede verstandhouding met de directie, heeft de OR zeker invloed op de plannen van Technische Unie. Dat is waar onze OR voor staat.

Proactieve partner

“Via de OR stel ik mijzelf op als proactieve partner en denk ik actief mee op verschillende gebieden rondom technologische ontwikkelingen in de logistiek. Wat zijn de gevolgen voor mijn collega’s, collega’s tijdig en juist informeren om eventuele onrust weg te nemen. Zichtbaar en benaderbaar voor alle collega's, daar gaan we voor!” aldus Leroy, medewerker changeteam DC Strijen.

Zichtbaar

Thijs, unitleider DC Alphen aan den Rijn, zegt; “Ik werk sinds 2017  bij Technische Unie. De OR is voor mij een mooi platform om Technische Unie beter te leren kennen. Door te luisteren en signalen van de achterban te vertalen en mee te nemen naar de OR, toon ik mijn betrokkenheid bij zowel Technische Unie als mijn collega’s.”

OR Technische Unie
Publicatiedatum 30-1-2019

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!