Business development bij inkoop

“Ik ben zuinig van aard en kan slecht tegen verspilling” vertelt Paula Reinders, manager New Business. Paula houdt zich bezig met business development aan de inkoopzijde. Hoe duurzaamheid een rol speelt in haar werk- en privé leven lees je hier.

Schone energie

“Ik wil helpen de wereld te transformeren naar een schonere energie” zegt Paula. “Dat begint bij het aanbieden van die producten, maar ook bij het begrijpelijk maken dat schone energie zoveel meer is dan alleen een product. Zo streef ik naar optimale samenwerking waardoor verschillende partijen het beste in elkaar naar boven halen en krijg ik er een kick van om de energietransitie begrijpelijk te maken voor iedereen.”

Duurzame panden

In 2017 opende Technische Unie al haar eerste Inspiratiecentrum Duurzaamheid. Paula werkte met een groep toegewijde collega’s samen om inzichtelijk te maken waar Technische Unie mee bezig is. Inmiddels hebben we ook een nieuw pand in Den Haag geopend, helemaal nul op de meter. Zo draagt Technische Unie zelf ook haar steentje bij aan duurzaamheid.

Passie voor duurzaamheid

“Zeilen, heerlijk om te doen én weer een link naar duurzaamheid” aldus Paula. “Voor lange tochten moet je duurzaam omgaan met eten en schoon drinkwater. Bovendien ben je volledig afhankelijk van de elementen, je hebt je maar aan te passen aan de natuur. En tijdens deze tochtjes hengel ik samen met mijn kinderen afval uit het water. En met een CO2-neutraal huis, zonnepanelen, zonneboiler en een laadpaal voor de elektrische auto, kan ik oprecht zeggen dat ik privé ook passie heb voor duurzaamheid.”

Paula Reinders, manager new business Amstelveen
Bron: https://www.solar365.nl/nieuws/solar-powervrouw-paula-reinders-65ADAD.html
Publicatiedatum 29-10-2020

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!