Bijpraten met oud collega’s

Elke twee jaar is het feest om de Technische ReUnie te mogen organiseren. Met meer dan 130 gepensioneerde collega’s een middag op pad. Dit jaar nodigden we iedereen uit op de nieuwe TU-boot, een uniek kijkje aan boord, informatie over de toekomst en vooral bijpraten waren de ingrediënten van die dag.

Betrokken

Onze gepensioneerde collega’s zijn nog altijd zeer betrokken bij Technische Unie en andersom. Zo lopen veel collega’s nog vaak binnen op de locatie waar ze werkten, ontvangt iedereen elk jaar een kerstpakket en vallen onder andere onze vakbladen en intern personeelsblad nog altijd op de mat thuis. En eens in de twee jaar is het tijd om persoonlijk met iedereen bij te praten.

Toen en de toekomst

Tijdens een presentatie vertelt de directie alles over hoe het nu gaat met Technische Unie en hoe onze toekomst er uit ziet. Uiteraard is het management van ons eigen pensioenfonds ook aanwezig om het pensioennieuws door te nemen en vragen te beantwoorden. De afsluitende borrel is voor alle mooie herinneringen die gedeeld worden met elkaar. En bij het weggaan beloven we elkaar weer over twee jaar te zien!

Een sfeer impressie vind je hieronder.

Terug Delen

Dank je wel Nol voor je reactie. Het blijft een eer om dit te mogen organiseren. Barbara van Veenendaal

Wat een gezellige bijeenkomst was dit vooral het stukje varen met geweldige was heel bijzonder. Dank aan de organisatoren het was weer top.
Groet aan allen die er niet waren
Nol wessels.

Voeg jouw reactie toe!