Afwisselend werk binnen distributie

“Het contact met veel verschillende collega’s, dat vind ik leuk aan mijn werk” vertelt Marc Persoon, vestigingsleider distributie. Marc werkt sinds de zomer bij Technische Unie en vertelt over wat hem opviel en wat zijn werk zo uitdagend en afwisselend maakt.

Welke uitdagingen kom je tegen?

“Vooral in de ochtend is het hectisch, het laden en lossen is zwaar werk en we werken in een kleine ruimte. Ik krijg veel vrijheid om zelf dingen te regelen en implementeren, zo zorg ik voor een goede basis. Het wordt steeds drukker, goede organisatie van werkzaamheden en veiligheid is steeds belangrijker. Om mijn werkwijze en structuur bij te sturen en aan te scherpen heeft Technische Unie heldere richtlijnen en procedures. Ook heb ik toegang tot diverse systemen met informatie om alles te monitoren.”

Hoe waren je eerste maanden?

“Wat opviel was de gedrevenheid en hart voor de zaak. Het is een klein team waarmee ik werk en samen klaren we de klus. Goede communicatie en gestructureerd werken is daarbij belangrijk. Ook het contact met de collega’s is goed. Met andere vestigingsleiders heb ik regelmatig contact, we bellen als er problemen zijn en vragen advies aan elkaar. Ook het contact met de manager verkoopkantoor Maastricht is goed. Lekkere korte lijnen die er voor zorgen dat we slagvaardig zijn.”

Wat is je opgevallen?

“Dat bij Technische Unie alles goed geregeld is. Tijdens de introductiedag kreeg ik een goed beeld van Technische Unie. De eerste maand was ik op de werkvloer voor het uitvoeren van werkelijk alle werkzaamheden. Daarna start een op maat gemaakt opleidingstraject met trainingen als ziekteverzuim begeleiding, digitale chauffeurspas, etc. Alles om mijn werk zo goed mogelijk uit te voeren. Ook kreeg ik een mentor die mij begeleidt en mijn vraagbaak is. Best pittig maar goed dat het er is. Het maakt mijn werk afwisselend en daar houd ik van.”

Marc Persoon, vestigingsleider, Maastricht
Publicatiedatum 23-10-2018

Lees hier alles over distrubutiepunt Maastricht

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!