Afwisselend werk bij Technische Unie

“Ik heb hier dus al gewerkt” vertelt Endry Berends, reserve chauffeur in Groningen. Endry kwam in augustus in dienst en dat was niet de eerste keer. Wij vroegen hem naar zijn ervaring om weer terug te zijn en waarom hij weer koos voor Technische Unie.

Welke functie had je eerst bij Technische Unie?

Eerst heb ik een jaar stage gelopen bij de chauffeursopleiding bij TU. Daarna ben ik een jaar in dienst geweest als vaste chauffeur op een vaste route. Vervolgens heb ik bij een ander bedrijf een jaar internationaal gereden, maar ik kwam erachter dat dat niet mijn ding was.

Toen heb ik samen met mijn leidinggevende gekeken of ik weer terug kon komen bij TU. Ik heb hier dus al gewerkt en weet precies wat er van mij verwacht wordt. Ik heb het altijd al zeer prettig gevonden om met mijn collega's samen te werken en vind het ook een heel prettig bedrijf.

Hoe is het om reserve chauffeur te zijn?

Als er vaste chauffeurs vrij zijn of ziek of op cursus, dan rijd ik hun route. Dit is zeer afwisselend en variabel werk, wat ik erg prettig vind. Daarnaast wil ik kijken naar wat ik kan betekenen bij de retourafdeling, voor als ik niet op de vrachtwagen zit. Ik ben dus flexibel inzetbaar en in de toekomst misschien nóg wel meer.

Endry Berends, reserve chauffeur, Groningen
Publicatiedatum 3-12-2019

* Foto genomen terwijl Endry stil stond!

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!