8.000 bomen terug gegeven aan de natuur

Dit jaar organiseerde Technische Unie haar eigen bomenplantdag. Zeker 150 collega’s hebben in één dag 8.000 bomen gepland in Planken Wambuis op de Veluwe. Samen met Vereniging Natuurmomumenten is er keihard gewerkt. Samen hebben wij ons steentje bijgedragen aan de stimulering van de biodiversiteit en CO2 reductie.

Aanpakken

“Alle 150 collega’s hebben KEIhard gewerkt en we hebben wat meters gelopen met elkaar. Dit is pas aanpakken. Er is zelfs zo hard gewerkt dat we ruim een uur voor tijd klaar waren en alle 8.000 bomen om 14.30 uur al in de grond zaten.” aldus Kees mede deze dag heeft georganiseerd.

Aan de slag

Na ontvangst door onze directie en Vereniging Natuurmomumenten kreeg iedereen een schep en handschoenen om aan de slag te gaan. De kuilen waren al gegraven en in groepen gingen collega’s en ook hun kinderen aan de slag om alle kuilen te vullen met een boom. Na het harde werk was er tijd om een rit met een huifkar maken, tijdens de rit vertelde Natuurmonumenten van alles over het natuurgebied.

Geweldig

Ook Vereniging Natuurmonumenten was ontzettend blij met onze inzet: “Van te voren hebben we meerdere keren gesproken of het aantal van 8.000 haalbaar zou zijn. De uitkomst is geweldig! De Mogelijkmakers fixen het gewoon. Zonder de samenwerking met de Technische Unie was de bomen aanplant op deze plek niet mogelijk geweest voor ons.”

Goede sfeer

Marianne, één van onze collega’s, was er ook bij: “Naast het harde werken, zat de sfeer er ook ontzettend goed in. Het was het vroege opstaan meer dan waard. Volgend jaar weer?”

Krijg hier een mooie impressie van de Technische Unie bomenplantdag.

Terug Delen
Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Voeg jouw reactie toe!