Johan Willeboordse

Johan Willeboordse

“De verschillende werktijden, dat vind ik leuk” zegt Johan Willeboordse, teamleider in distributiecentrum Strijen. We vroegen Johan naar zijn werk, zijn verantwoordelijkheden en uitdagingen. Samen nemen we een kijkje in de keuken van ons distributiecentrum.

Kun je uitleggen wat voor werk je doet?

Samen met mijn team zorg ik voor een goede dagelijkse goederenverwerking. Als teamleider zorg ik dat de ‘hoogbouw’ blijft draaien. Dat is het geautomatiseerde gedeelte in ons distributiecentrum waar klantorders automatisch worden gepickt, in plaats van met bijvoorbeeld heftrucks. Ik zorg voor de juiste bezetting, leid mensen op en verzorg een stuk administratie. Ook zorg ik dat de veiligheidsregels worden nageleefd, verzamel ik orders en maak ik zendingen gereed.

Welke uitdagingen kom je tegen?

Uitdaging voor ons allemaal, is iedere dag weer dat de goederen op tijd de deur uit gaan.

Op de hoogbouw zit de uitdaging vooral in het draaiende houden van onze systemen. Het is daarbij belangrijk om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Daarvoor heb ik contact met de technische dienst of met het bedrijf dat het systeem levert.

“Uitdaging voor ons allemaal, is iedere dag
weer dat de goederen op tijd de deur uit gaan.”

Wat voor effect heeft zo’n storing?

We hebben te maken met kleine en grote storingen. Ik probeer te achterhalen wat aan de hand is en wat de gevolgen zijn. Wanneer er door een storing geen goederen uit onze hoogbouw komen, wordt het werk op de expeditie ook vertraagd. We zetten dan alle zeilen bij om de spullen op tijd de deur uit te hebben. Dat betekent snel schakelen!

Wat maakt het juist leuk om bij Technische Unie te werken?

Geen week is hetzelfde. Door de verschillende werktijden start ik de ene week vroeg en dan juist weer laat. Zo kom je steeds met verschillende mensen in contact. Ik heb het heel gezellig met mijn naaste collega’s, waar ik veel mee kan lachen maar ook keihard mee kan werken. Ook de afwisseling in mijn werk, maakt dat ik het helemaal naar mijn zin heb bij Technische Unie.

Terug naar het overzicht