Erwolt Pullens

Erwolt Pullens

Commercieel medewerker (artikelspecialist)
Verkoopkantoor ’s-Hertogenbosch


Wat doe je bij Technische Unie?

Nu werk ik als artikelspecialist sanitair en ben dé expert.  Ik adviseer klanten en help met keuze maken voor juiste producten, van een basis badkamer tot de meest luxe badkamers in bijvoorbeeld hotels. Ik specialiseerde me van commercieel medewerker tot specialist.

Hoe ziet je dag eruit?

De hele dag bel en mail ik met mijn klanten, van groot tot klein. Ik ben vooral bezig met advies over producten, verkoop, offertes en aftersales. Naast mijn specialisatie in sanitair heb ik ook kennis van producten als dakbedekking, installatiematerialen, etc. Daarnaast spreek ik met klanten over onze dienstverlening, bijvoorbeeld installatielogistiek, maatwerk leveringen en gevulde voorraadkarren of zeecontainers geleverd op elke gewenste locatie. 

“Met onze nieuwe markten en diensten 
blijf ik continu in ontwikkeling!”

Wat is je toegevoegde waarde als artikelspecialist?

Ik help klanten bij het maken van de juiste keuze voor hun eindklant. Mijn kennis van onze producten, als kranen, inbouwelementen en utiliteit (bedrijfspanden) helpt daarbij. Daarnaast heb ik ook contact met leveranciers over acties, organiseer ik leveranciersbezoeken en leveranciersavonden. Zo informeren we klanten nog beter over de nieuwste producten en zetten we het fabrieksmerk goed in de markt.

Waar ligt je uitdaging?

Om bij te blijven moet ik mezelf blijven ontwikkelen. We bieden namelijk op elke klantvraag een oplossing op maat. Daarnaast wil ik meer gaan doen met Thuiscomfort, dat is ons nieuwe platform voor oplossingen op het gebied van comfortabel, veilig en toegankelijk wonen. In onze regio is een aantal installateurs die specifieke oplossingen bieden voor deze markt. Goed om nog meer de samenwerking op te zoeken. Stilzitten is er hier niet bij. Met onze nieuwe markten en diensten blijf ik continu in ontwikkeling!

Terug naar het overzicht