Submenu

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure bij Technische Unie

Als je sollicitatie bij ons binnenkomt, sturen wij je direct een ontvangstbevestiging. Binnen een week laten we je weten of je achtergrond aansluit op de functie. En bij een positieve match nodigen we je uit voor een nadere kennismaking. Je hebt dan een gesprek met de manager van de afdeling. Zo zie je gelijk of het tussen jullie goed klikt en krijgt je alle ruimte om je sollicitatie toe te lichten. Uiteraard vertellen wij je alles over de vacature en ons bedrijf. In een tweede gesprek leer je elkaar nog beter kennen en ontmoet je toekomstige collega’s van de afdeling en den HR adviseur.

Voor bepaalde functies neem je na een tweede gesprek deel aan een assessment. We zullen dit van te voren met je bespreken, zodat je je kunt voorbereiden. De assessments worden uitgevoerd door een gespecialiseerd extern bureau. En de uitslag van het assessment krijg je altijd eerst zelf te lezen.

Na het laatste gesprek weet je vrijwel direct of je bent aangenomen. En ook als je niet wordt aangenomen vertellen we je eerlijk wat daar de reden voor is. Wellicht willen we je gegevens bewaren om te kijken of er andere mogelijkheden voor je zijn.

Sonepar Nederland