Submenu

Sonepar, passion for your business

Sonepar

Sonepar is een van de grootste distributeurs van elektrotechnische producten ter wereld en richt zich op de zakelijke markt. Technische Unie maakt sinds 2000 volledig deel uit van het Franse familiebedrijf, dat Henri Coisne in 1969 oprichtte. Sonepar groeide al snel uit tot mondiale speler dankzij de steun van familieaandeelhouders.

De missie is te voorzien in de behoeften van de klant door professionele, kundige en toegewijde medewerkers. Sonepar bedrijven leveren hoge kwaliteit producten en diensten die voor alle klanten makkelijk bereikbaar zijn en klanten kunnen rekenen op betrouwbare leveringen.

Decentrale organisatie
Om goed op lokale klantbehoeften in te spelen is het belangrijk dicht bij je klant te zijn en dat medewerkers zich voortdurend blijven ontwikkelen. De decentrale organisatiestructuur binnen Sonepar en Technische Unie moedigt de ondernemersgeest van medewerkers aan optimale dienstverlening te bieden. Zij zoeken naar synergie op alle niveaus met de juiste balans tussen lokale initiatieven en het beleid vanuit de holding.

Sonepar in cijfers

Sonepar Nederland